Webbproduktion

Webbdesign

Vi layoutar din hemsida helt efter dina behov, vare sig du önskar en uppfräschning eller en helt ny design. Vi lovar i varje fall att du kommer att få en snygg, seriös och funktionell webbplats med layout och funktioner som matchar din verksamhet.

Publiceringsverktyg

Ett publiceringsverktyg eller Content Management System (CMS) är gränssnittet mellan dig och din webbplats, alltså den platsen där du sköter innehållet på din webbplats lika enkelt som i en vanlig ordbehandlare. Vilket verktyg som passar just din verksamhet beror på funktionerna du nu och framöver behöver och hur enkelt verktyget ska vara för dig som användare.

Vi jobbar med olika publiceringsverktyg. Vanligast är:

Wordpress

WordPress

För enklare webbplatser, där enkelhet och bloggmöjligheter står i fokus.

Joomla

Joomla

För professionella webbplatser med höga krav på funktionalitet, flexibilitet och möjligheter till utbyggnad.

CMS Made Simple

CMS Made Simple

För professionella webbplatser, där enkel hantering står i fokus.

linguCMS

linguCMS

När kravet är en flerspråkig webbplats som är enkel att hantera.

E-handel / webbshop

Vill du sälja varor och tjänster direkt på nätet hjälper vi dig med en e-handelslösning. Vi har erfarenheter av både fristående shoplösningar och tillägg till vanliga publiceringsverktyg. Vanligast är:

  • WooCommerce för WordPress
  • VirtueMart för Joomla
  • Prestashop

Vi jobbar också med OsCommerce och Magento.

Flerspråkiga webblösningar

För många företag och organisationer räcker inte hemmamarknaden till och behovet av att göra internationella affärer kommer att bli större och större. En webbplats kan lika lätt nås från utlandet som från hemmamarknaden och en flerspråkig hemsida är ett mycket kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig internationellt.

Vi har jobbat med flerspråkiga webbplatser i flera år och känner till kraven som ställs på både statiska webbplatser och webbplatser med publiceringsverktyg när flera språk är inblandade. Vårt eget publiceringsverktyg linguCMS är ett verktyg som har alla funktioner de flesta mindre företagen behöver och har samtidigt ett fullständigt och lätthanterligt stöd för flerspråkiga hemsidor.

Om linguCMS är rätt verktyg för dig eller om du behöver en annan lösning styrs av dina behov. Kontakta oss för att diskutera möjligheterna.

Skräddarsydda internetlösningar

Ibland krävs unika funktioner på en webbplats som ett vanligt publiceringsverktyg inte kan täcka. I det fallet skräddarsyr vi anpassningar och nya lösningar efter dina behov.